Avontuurlijk Ondernemen

De prachtige foto hierboven is overigens van Bruno (Photologix)

El Bonte Stoet

Komend weekend (6 t/m 8 november) reis ik met 9 andere mensen (v/m) van Nederland naar Berlijn en terug, om samen Avontuurlijk Ondernemen te onderzoeken Рop initiatief van Bruno, Willemijn en Renée.

Vol vertrouwen en voorpret sloot ik bij deze bonte stoet aan. Vertrouwen en voorpret in het avontuurlijk ondernemen van de reis zelf: enerzijds open en vrij, anderzijds steeds zorgvuldig afgestemmend. Deze manier van werken geeft energie! Want:

Avontuurlijk Ondernemen = Avontuur x (Rust + Ruimte) = ūüôā

Op een milde herfstdag begin oktober zit ik met Renée, Willemijn en Bruno aan zee, op het Haagse strand. Aldaar en gaandeweg denk ik mee, ik koppel terug wat me opvalt. Een maand later, op een milde herfstdag begin november, doe ik dat in de vorm van een blogpost en de ingenieuze rekensom hierboven.

Vertrouwen en voorpret zijn inmiddels ook in de Facebookgroep van het reisgezelschap voelbaar. Alle deelnemers (inclusief de initiatiefnemers) zijn uitgenodigd om hun persoonlijke drie leervragen te ontwikkelen en te delen. Gaaf want: ik zie wat mijn medereizigers bezig houdt én ben volop bewust van en bezig met mijn eigen pad.

Tot slot wil ik dan ook graag de¬†middelste van mijn eigen drie leervragen met jullie delen: Hoe cre√ęer ik de rust en ruimte om te doen wat ik wil? Zodat ik¬†avontuurlijk, plezierig kan¬†doen en laten, waardoor ik op mijn manier bijdraag aan een mooiere wereld.

Ik ben benieuwd, Wat zou jij willen leren of onderzoeken in jouw werk? Wat betekent avontuurlijk ondernemen voor jou? En ben jij benieuwd naar de verdere avonturen van El Bonte Stoet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: