Boek mij…

Naast eigen ceremoniële concerten speel ik ook bij mensen thuis of bij ceremonies en retraites die anderen organiseren. Je kan me nu boeken…

voor een Woonkamerconcert

Een exclusief concert voor vrienden en familie in je eigen huis of tuin. Voor een bijzondere gelegenheid, om te vieren, stil te staan bij iets of simpelweg om bij elkaar te komen en te genieten van het samenzijn en de muziek.

Wil je meer weten? Klik hieronder voor meer informatie over zo’n exclusief woonkamerconcert of neem direct contact met mij op.

voor jouw Ceremonie of Retraite

Muziek is zo’n krachtig medicijn. Net als jouw ceremonies en retraites dat zijn. Stel je eens voor wat er gebeurt als wij onze krachten bundelen. Jouw werk en event verrijkt met mijn afgestemde live muziek, wow wat een magie wordt er dan mogelijk!

Heb je interesse? Via onderstaande knop vind je meer informatie. Voel je al een ‘Yes!’ dan kan je natuurlijk ook direct contact opnemen. Ik zie uit naar je bericht.