Aanbod

Publiek toegankelijke concerten, cirkels en ceremonies staan in de agenda.

Concerten

Denk naast openbare concerten ook aan een exclusief concert voor jouw vrienden, familie, team of netwerk. In kleine kring of voor het hele bedrijf. Intiem of groots. Samen luisteren en zo voorbij de chit-chat en de waan van alledag dieper te verbinden en genieten.

Zangcirkels

Samen zingen, expressie geven aan wat er in ons leeft, oude overtuigingen en oordelen over onze stem liefdevol laten smelten en transformeren en natuurlijk genieten van de klanken. We zingen eenvoudige mantras en medicijnliederen uit verschillende windstreken en tradities én uit eigen repertoire. Geen zang- of muziekervaring nodig.
Ook als team(building) activiteit of op een verjaardagsfeest is dit een succes!

Sarah weet een heel veilige, warme en uitnodigende setting te creëren waardoor ik me écht welkom voel om mee te zingen, ook als het niet zo mooi klinkt als de klanken van Sarah. Sarah biedt ruimte om te (leren) spelen en mezelf te laten zien, super waardevol!
– Anne –

(Muzikale) begeleiding van jouw programma

Muziek is zo’n krachtig medicijn. Net als jouw werk dat is. Laat staan als we onze krachten bundelen – wat een magie wordt er dan mogelijk! Tijdens retraites, groepswerk, (plantmedicijn of andere) ceremonies… is de muziek en begeleiding een belangrijke verrijking, afgestemd op het moment en jouw wensen.

Overgangen in het Leven

Het kan zo bekrachtigend en helend zijn om overgangen in het leven bewust vorm te geven. Tijd en ruimte te maken om te vieren, te rouwen, om te verwelkomen of los te laten. Graag help ik erbij een zachte, krachtige setting te creëren om (overgangen in) het leven te eren. Afhankelijk van het thema en de gewenste inhoud bied ik dit in samenwerking met een collega kunstenaar/doula aan.

Meditatie-Creatie Cirkel

In deze Cirkels begeleid ik ons in een structuur van meditatie en vrije creatie. Een oordeelloze ruimte om te creëren (schrijven, tekenen, kleien…) en delen. Je hoeft zeker geen kunstenaar te zijn om deel te nemen. Het mag wel, en kan een vruchtbare impuls zijn voor je creatieve stroom.

Dit aanbod is gebaseerd op de Mapping the Future methode.

Gitaarles (basis)

Wil je gitaar leren spelen op een manier die past bij jou? Dit zijn gitaarlessen voor beginners, als je nauwelijks of al een beetje ervaring hebt. Leer basis techniek en/of ontdek hoe je jezelf kan begeleiden op gitaar terwijl je eenvoudige mantras en medicijnliederen zingt. We stemmen de lessen af op waar jij bent in je gitaarskills.

%d bloggers like this: