Aanbod

Concerten – Ceremonies – Cirkels

Naast eigen concerten en ceremonies kan je bij ook terecht voor

Privé Concert

Een exclusief concert voor jouw vrienden, familie, team of netwerk. Voor een bijzondere gelegenheid, om te vieren, stil te staan en te verbinden. Ik neem jullie graag mee op muzikale reis.

Wil je meer weten? Klik hieronder voor meer informatie over zo’n exclusief concert of neem direct contact met mij op.

… Ceremonie of Retraite

Muziek is zo’n krachtig medicijn. Net als jouw ceremonies en retraites dat zijn. Laat staan als we onze krachten bundelen – wat een magie wordt er dan mogelijk!

Heb je interesse? Via onderstaande knop vind je meer informatie. Voel je al een ‘Yes!’ dan kan je natuurlijk ook direct contact opnemen.

Ik zie uit naar je bericht.

… Levensritueel om een overgang te vieren

Het kan zo bekrachtigend en helend zijn om overgangen in het leven bewust vorm te geven. Tijd en ruimte te maken om te vieren, te rouwen, om te verwelkomen of los te laten. Graag help ik erbij een zachte, krachtige setting te creëren om (overgangen in) het leven te eren.

Afhankelijk van het thema en de gewenste inhoud bied ik dit in samenwerking met een collega kunstenaar/doula aan.

Wil je meer weten? Neem graag contact met mij op.

… Meditatie-Creatie Cirkel

In deze Cirkels begeleid ik ons in een structuur van (muzikale) meditatie én vije creatie. In het eerste deel verbinden we met de stilte én het leven van binnen. Vervolgens is er ruimte voor ieder om te creëren (schrijven, tekenen, kleien…) naar aanleiding van wat we in de meditatie gezien en ervaren hebben. Voorbij oordelen, doorheen blokkades – in een open ruimte waar alles welkom is, welke kleur of klank, zijn en creëren met wat er is.

Je hoeft zeker geen kunstenaar te zijn om deel te nemen. Het mag wel, en kan een vruchtbare impuls zijn voor je creatieve stroom.

Dit aanbod is gebaseerd op de Mapping the Future methode, “een manier om toegang te krijgen tot onze helende en scheppende kracht, waarmee we individueel en collectief nieuwe wegen kunnen banen.”

Ik bied dit op aanvraag aan, voor groepen, teams, families… Één cirkel bestaat uit rond 8 personen, bij meer mensen werk ik samen met een collega. Eenmalig of (bij voorkeur) in een reeks, waardoor we nog meer kunnen zakken samen.

%d bloggers like this: