Boek mij voor jouw Ceremonie of Retraite

Je kan Sarah Sounds nu boeken voor je eigen ceremonie of retraite

Muziek is zo’n krachtig medicijn. Net als jouw ceremonies en retraites dat zijn. Stel je eens voor wat er gebeurt als wij onze krachten bundelen. Jouw werk en event verrijkt met mijn afgestemde live muziek, wow wat een magie wordt er dan mogelijk!

Herken je iets van onderstaande?

– Je mist afgestemde muziek tijdens jouw ceremonies en retraites.
– Je wilt niet van alles wat, maar focus op wat je beste en liefste doet.
– Je bent er klaar mee om het alleen te doen.

Hoe zou het zijn als…

– jouw werk versterkt werd door passende muzikale begeleiding?
– jij helemaal kon opgaan in jouw rol als spaceholder en organisator?
– je volop kon genieten van een moeiteloze stroom van co-creatie?

Dit soort magie is mogelijk!

Mijn muzikale begeleiding is een verrijking en verdieping van jouw prachtige werk. Mensen zakken als vanzelf van hoofd naar hart, van denken naar voelen en zijn zo nog ontvankelijker voor wat jij komt brengen.

Jij kan helemaal focussen op wat je beste en liefste doet. Wat scheelt dat bakken met energie: je kan de muziek haar werk laten doen, geen omkijken naar. Bovendien is het zo mooi om dit samen te kunnen doen – ieder in haar of zijn eigen kracht en expertise.

Wat krijg je als je mij boekt?

Voor de juiste muzikale begeleiding luister ik naar het moment en stem me af op de situatie. De vorm is variabel, de inhoud komt altijd vanuit het hart, puur en authentiek. Daarmee creëer ik een stevige, zachte bedding voor jouw deelnemers en werk.

Afhankelijk van de setting en jouw wensen speel ik mijn eigen songs, mantra’s en medicine music of een intuïtief klankbad. Een aantal songs op bepaalde momenten of meer doorlopende muzikale begeleiding. Dat kan tijdens en meerdaagse retraite zijn, of een ceremonie van enkele uren.

Wat dat oplevert?

Je haalt nog meer voldoening en energie uit je werk. (En ik ook 😊 ) Bovendien krijg je dankbare deelnemers die volop kunnen genieten van en groeien door wat jij te brengen hebt. Uiteindelijk werkt dat door in het grote geheel: de wereld wordt er stukken gezonder en liefdevoller door.

Win – win – win – win!

Sarah Sounds nodigt me uit om naar binnen te gaan, ze neemt me mee op reis naar de dieptes van mijn innerlijke zijn. Ze laat me lachen, huilen, rillen, dansen. Ik blijf me verbazen over hoe zij haar verhalen in elkaar rijmt, als een boek dat ik niet weg kan leggen. Prachtige muziek vanuit hart en ziel.” (Mirjam)

Tarieven

Jouw investering is afhankelijk de duur van de ceremonie of retraite, de vorm van mijn bijdrage daarin en de mate van het voorbereidende werk. Elke opdracht is weer anders, maar hieronder zie je alvast drie voorbeelden ter indicatie. Eventuele reiskosten zijn niet meegerekend.

1 dagdeel ceremonie, ik speel op gezette momenten eigen repertoire:
€350 nu nog €250 ex btw

1 dagdeel ceremonie, zie boven, plus extra voorbereidingstijd ivm wensen:
€450 nu nog 350 ex btw

3 daagse retraite waarbij ik 2 uur per dag bijdraag met mijn muziek:
€450 nu nog €350 ex btw plus slaapplek & maaltijden

Mogelijke overwegingen

‘Ik wil graag, maar poeh – wat een bedragen!’

Dat snap ik. Ik kom je hierin graag tegemoet, bijvoorbeeld doordat je het bedrag in termijnen kan betalen. Neem contact op dan kijken we samen wat mogelijk is!

‘Van die prijzen schrik ik niet, kom maar door!’

Yes, wat mooi! Wees ook welkom om meer te betalen of mijn muziek in de vorm van bijvoorbeeld donaties of terugkerende opdrachten financieel te supporten.

Meer vragen?

Laat het me graag weten, ik zie uit naar je bericht!

Heel graag tot ziens en horens!