Avond van de Vrede

Avond van de Vrede – met live muziek

ESSENTIE: Innerlijke Zachtheid

Traditioneel glijdt er op 4 mei om 20 uur een Golf van Stilte door Nederland. Daarmee eren we in Dankbaarheid allen die hun leven hebben geschonken in dienst van de Vrede en alle slachtoffers van macht en geweld.

Wij sluiten daarop aan en Verrijken en Verdiepen deze energie, door samen vanuit Liefdevolle Stiltediepte, een Stroom van ZachtZijn te genereren, juist in deze wonderbaarlijke Tijd.

Samen stil zijn, luisteren en zingen.
Weet je van Harte Welkom!

We gaan deze avond voorbij en doorheen verschillen en tegenstellingen en komen zo bij onze Ware Wortels van Licht.
Vanuit daar groeit en bloeit onze Innerlijke Zachtheid en ontstaat een Kelk Vol van ZachtZijn en Mededogen.

LEVEND LICHT VOOR IEDER!!!


Kom en beleef het mee!

~~~

PRAKTISCH:
TIJD: 19:30 – 21:30 uur (vanaf 19:00 is de deur voor je open)
LOCATIE: de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest
AANMELDEN deze keer via Sarah: 06 84 321 304 of sarahsounds@posteo.nl .
KOSTEN: de richtprijs is €22. Na je aanmelding ontvang je een open betaallink per email. Deze is van 27 april t/m 3 mei geldig. De dag na de meditatie stuurt Sarah je je factuur.
Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!

Mocht je vragen hebben, bel gerust!

~~~

Vanuit Hart en Ziel op afstand aansluiten is ook een mogelijkheid. Het voelt zó belangrijk om in deze tijden in Liefdevolle Aandacht te Verbinden! Het is zo nodig om Krachtige Lichtvelden te vormen in tijden dat wereldwijd het bewustzijn van angst en frustratie sterk geactiveerd is.
Fijn als je het even meldt als je op afstand aan wilt sluiten, dan noemen we je naam hardop en is de Verbinding nog sterker!

%d bloggers like this: