8 november Volle Maan Meditatie met Muziek

Ik begeleid nu al bijna een jaar de Volle Maan Meditaties en de Equinox Vieringen van Leonoor van Kerntraject met mijn muziek. Het zijn krachtig verfijnde avonden waarin Leonoor ons meeneemt op reis naar binnen, door een begeleide meditatie. Deze wordt omlijst door luisterliederen van mij en verweven met het samen zingen van eenvoudige mantras. Het samenzingen verdiept en bekrachtigt de ervaring nog meer.

De avonden vinden plaats in de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject. Kijk voor meer informatie over Leonoor, haar werk en de ruimte op www.kerntraject.nl.

Over deze HerfstViering- Essentie: VredesInzicht

Dinsdag 8 november 19.00 – 21.30 uur in Soest
Aanmelden via een mail naar Sarah, richtprijs is 22€
Zie hieronder alle praktische (aanmeld)info


De Volle Maan in november nodigt ons uit tot diepgaand Verbinden met de OerMoederKracht.

Welkom om te zakken in de ruime Bedding en grootse HelingsKracht van de Oermoeder.

Om je te laten Dragen, Voeden en Genezen vol Respect en Eerbied voor alle levende wezens op Aarde: mensen, dieren, planten, Natuurwezens en zoveel meer.

De Kracht van de OerMoeder brengt Rust, Balans en Transformatie daar waar het natuurlijk evenwicht is verstoord in ons en onze wereld.

Vanuit Heling en Hereniging van het Mannelijke en Vrouwelijke in ons, ontspringt het Liefdevolle Licht van de Nieuwe Tijd.

Een Warm Welkom voor jou! 

Fijn als je erbij bent!

In Liefde,
Sarah en LeonoorPRAKTISCH:
TIJD: 19:30 – 21:30 uur (vanaf 19:00 is de deur voor je open)
LOCATIE:
de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest
AANMELDEN deze keer via Sarah: 06 84 321 304 of sarahsounds@posteo.nl .
KOSTEN: de richtprijs is €22. Na je aanmelding ontvang je een open betaallink per email. Deze is van 1 t/m 8 november geldig. De dag na de meditatie stuurt Sarah je je factuur.
Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!
ALVAST LUISTEREN: Via streaming platforms als Spotify kan je alvast genieten van Sarah’s album Wonders of Life. Op Youtube vind je live opnames van o.a. In mijn schoot vind ik rust en Wild Child. 

Mochten er vragen zijn, laat het ons weten!

MEER INFO over Leonoor en haar werk: www.kerntraject.nl

%d bloggers like this: