New Release ADEM đŸŽ¶

Na een stromende en succesvolle crowdfunding (113%!) is mijn nieuwe single op 21 maart tijdens de Nieuwe Maan en Lente Equinox de wereld in geademd. Je kan de song luisteren op je favoriete streaming platform zoals bijvoorbeeld Spotify, Bandcamp en straks ook op Youtube.

Adem, val samen
Laat los, sta toe
Ontvang en ben

Wil je me helpen mijn muziek breder te delen? Heel graag!
Volg me op alle platforms die je gebruikt, zet Adem of andere songs in je playlists, deel de muziek tijdens cirkels of met vrienden. Opdat het alle oren en harten mag bereiken die het willen ontvangen.

Luister Adem (en volg mijn muziek) hier:

… en alle andere streaming platforms zoals Apple Music, iTunes, Amazon, Soundtrack by Twitch, Pandora, Deezer, Tidal, iHeartRadio, ClaroMusica, Saavn, Boomplay, Anghami, KKBox, NetEase, Tencent, Qobuz, Joox, Kuack Media, Yandex Music (beta), Adaptr, Flo, MediaNet.

…evenals Instagram, Facebook, TikTok/Resso/Luna, Snapchat.

%d bloggers like this: