21 & 22 december Midwinter Viering – Meditatie met Muziek

De essentie van deze Midwinter Viering is: LICHT en VREDE

Welkom op woensdagavond 21 december en/of donderdagmiddag 22 december 2022.

Hieronder vind je meer info over deze Midwinter Viering.
Via deze link lees je wat de Meditatie Avonden zo fijn maakt en hier vind je meer info over ons Zon & Maan Abonnement voor 2023.

Midwinter, in de koestering van de zwartfluwelen nacht, vieren we de terugkeer van het Licht.

Deze dagen wordt over de hele wereld het Licht geëerd. We worden Uitgenodigd om ons aan te sluiten op deze Golf van Bewustzijn in

LICHT EN VREDE

De Engelen nodigen je uit om je innerlijke vleugels te leren uitslaan in een Innerlijke Omarming vol Licht en Vrede. Welkom op deze hartverwarmende avond!

Door samen zingen, luisteren en stil zijn zakken we meer en meer in ons midden, naar het meest Lichtende Centrum binnen in jou.

Vanuit dit oneindig verfijnde Midden nemen de Engelen je mee in het ontvouwen van je innerlijke vleugels. Deze omarmen, verwarmen en verlichten alle lagen rondom je Hart. Zo opent zich meer ruimte voor de Stroom van Wezenskracht in jou.

Licht en Vredeskracht gaan stromen en stralen. Je geeft je dagelijks Leven meer en meer handen en voeten vanuit die Stroom. Licht en Vrede als Staat van Zijn in alle omstandigheden.

Een Liefdevol Geschenk aan jezelf en het Geheel! Op weg naar een wereld waar ieder mens zich tot in Hart en Ziel veilig en Thuis voelt.

We verheugen ons alvast op je komst!

In Liefde,
Sarah en Leonoor

~~~

PRAKTISCH:
TIJD:

Woensdag 21 dec: 19:30 – 21:30 uur (vanaf 19:00 is de deur voor je open)
Donderdag 22 dec 14.30 – 16.30 uur (vanaf 14.00 is de deur voor je open)
LOCATIE:
de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest
AANMELDEN deze keer via Sarah: 06 84 321 304 of sarahsounds@posteo.nl .
KOSTEN: de richtprijs is €22. Na je aanmelding ontvang je een open betaallink per email. De dag na de meditatie stuurt Sarah je je factuur.
Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!
ALVAST LUISTEREN: Via streaming platforms als Spotify kan je alvast genieten van Sarah’s album Wonders of Life. Op Youtube vind je live opnames van o.a. In mijn schoot vind ik rust en Wild Child. 

Mochten er vragen zijn, laat het ons weten!

MEER INFO:

www.kerntraject.nl

www.sarahsounds.nl

~~~

Sinds precies een jaar nu begeleid ik de Volle Maan Meditaties en de Equinox Vieringen van Leonoor van Kerntraject met mijn gitaar en stem. Het zijn krachtig verfijnde avonden waarin Leonoor ons meeneemt op reis naar binnen, door een begeleide meditatie. Deze wordt omlijst door luisterliederen van mij en verweven met het samen zingen van eenvoudige mantras. Het samenzingen verdiept en bekrachtigt de ervaring nog meer.

De avonden vinden plaats in de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject. Kijk voor meer informatie over Leonoor, haar werk en de ruimte op www.kerntraject.nl.

%d bloggers like this: