Concert & Cirkel – Je Lentelicht leven geven

Vrijdag 4 februari 2022
19.30 – 20.00 (inloop vanaf 19.10)
Chanté Peta – Centrum voor bewustwording in Beneden-Leeuwen
Entree: richtprijs 22€ (wil je meer of minder geven, dan is dat mogelijk)
Aanmelden: via een mail

Deze fase van het jaar bewegen we het prille begin van de lente in. De winter is geweest. Het licht wordt aanweziger. Nieuw leven dient zich aan. De eerste dappere zaadjes kiemen en wagen hun weg door het donker van de aarde naar buiten. Naar de zon, de regen, de wind… Tere kiempjes, kwetsbaar nog en ook vol kracht en potentie.

Welke zaadjes en kiempjes willen er in jou ontspruiten? Welke boom wil nog gesnoeid zodat-ie daarna lekker door kan groeien en vruchten geven? Of is er eentje gesneuveld in de afgelopen herfststorm? Hoe richt je je moestuin bedden in, wat wil je zaaien en planten dit jaar?

Precies wat we buiten ons in de natuur observeren kunnen we ook in onze innerlijke ‘tuin’ beleven.Vanavond heb je de gelegenheid om te kijken hoe jouw tuin er nu bij ligt. Diep te verbinden met jezelf om vanuit daar waarachtig te delen met elkaar.

En om zo je innerlijke zaadjes en kiempjes water, zonlicht en vruchtbare grond te geven. Opruimen en snoeien waar nodig, maar ook te dromen over wat je later graag zou willen oogsten.

In deze cirkel neem ik jullie mee in een verzachtende muzikale reis naar binnen. Voor jou om te voelen, te mijmeren, te ontvangen. Daarna(ast) is er ruimte om jezelf in te brengen. Woorden, klank, of andere expressie te geven aan wat in je leeft. Of iets bekrachtigen of transformeren door het letterlijk lucht te geven in de bedding van deze cirkel en getuigen.

Jouw prille Lentelicht leven geven. Door te ontvangen, door expressie te geven en daarin ontvangen te worden in de zachte kracht van deze cirkel.

Wees welkom!
Ook als je vragen hebt, ik hoor/lees je graag.

%d bloggers like this: