7 december Volle Maan Meditatie met Muziek

Ik begeleid nu al bijna een jaar de Volle Maan Meditaties en de Equinox Vieringen van Leonoor van Kerntraject met mijn muziek. Het zijn krachtig verfijnde avonden waarin Leonoor ons meeneemt op reis naar binnen, door een begeleide meditatie. Deze wordt omlijst door luisterliederen van mij en verweven met het samen zingen van eenvoudige mantras. Het samenzingen verdiept en bekrachtigt de ervaring nog meer.

De avonden vinden plaats in de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject. Kijk voor meer informatie over Leonoor, haar werk en de ruimte op www.kerntraject.nl.

Over deze Volle Maan Meditatie
Woensdag 7 december 19.00 – 21.30 uur in Soest
Aanmelden via een mail naar Sarah, richtprijs is 22€
Zie hieronder alle praktische (aanmeld)info

De Volle Maan in december nodigt ons uit tot bekrachtiging van HOOP & VERTROUWEN

De afgelopen maanden zijn er veel nieuwe Kosmische Golflengtes binnengekomen. De geboorte van het Licht is niet te stuiten.

Welkom om deze avond de verhoogde Lichttrillingen te verstevigen in jou. Dat brengt je een rotsvast Vertrouwen in je innerlijke Kracht.

In jou ligt een plek van enorme Licht- en Liefdesenergie besloten. Dit IJKPUNT creëert innerlijke Moed en stromende Hoop gebaseerd op de diepgewortelde Beleving van de Kracht van AL DAT IS in jou.
Vanuit hier kan je solide en vrij door het leven navigeren, juist ook in uitdagende tijden en omstandigheden. Op weg naar het Nieuwe Samenleven, met Respect voor Alle Leven. Hoelang die weg zal zijn is direct afhankelijk van hoeveel mensen zich keer op keer toewenden naar het Licht.

Weet je van Harte Welkom om samen te zingen en te resoneren in deze Liefdevolle Bekrachtiging van de Bron in jou.

We verheugen ons!

In Liefde,
Sarah en LeonoorFijn als je erbij bent!

In Liefde,
Sarah en LeonoorPRAKTISCH:
TIJD: 19:30 – 21:30 uur (vanaf 19:00 is de deur voor je open)
LOCATIE:
de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest
AANMELDEN deze keer via Sarah: 06 84 321 304 of sarahsounds@posteo.nl .
KOSTEN: de richtprijs is €22. Na je aanmelding ontvang je een open betaallink per email. Deze is t/m 7 december geldig. De dag na de meditatie stuurt Sarah je je factuur.
Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!
ALVAST LUISTEREN: Via streaming platforms als Spotify kan je alvast genieten van Sarah’s album Wonders of Life. Op Youtube vind je live opnames van o.a. In mijn schoot vind ik rust en Wild Child. 

Mochten er vragen zijn, laat het ons weten!

MEER INFO over Leonoor en haar werk: www.kerntraject.nl

%d bloggers like this: