3 februari – TheateropdeDeel optreden

Back to the roots…

Meer dan 4 jaar geleden had ik hier mijn allereerste ‘Sarah Sounds’ optreden. Eind 2018 woonde ik in de Pipowagen op de Mommenhoeve, buren van dit TheateropdeDeel. Mijn artiestennaam kwam letterlijk door/voor dit optreden tot stand!

Vele concerten, cirkels en ceremonies later ga ik dus terug naar mijn wortels. Naar het ontspruiten van Sarah Sounds, het volgen van de droom en het verlangen om mijn muziek met de wereld te delen.

Een mooie timing, want ook nu bruist en borrelt het in mij om mijn muziek nog meer de wereld in te brengen. Te creëren, te delen, én ervan te kunnen leven. Dat mijn werk me niet alleen inhoudelijk voedt en verrijkt, maar ook financieel een gezond fundament beidt.

Ik zou het ontzettend leuk vinden om je daar te zien!

Welkom om deze avond te komen genieten in informele sfeer, op een bijzondere locatie. Naast mijn muziek zal er ook een jongleerduet en een theateract te zien zijn!

TheateropdeDeel – het kleinste theater van Deventer
Vrijdag 3 februari 2023
20.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 20.00 uur)
Aansluitend is er tijd voor napraat & een drankje
Entree: vrije bijdrage ter plekke
Meer info & adres

2018… het prille begin van Sarah Sounds

%d bloggers like this: