28-29 januari Ik ben Maria Magdalena groepsexpositie

Het leven van Maria Magdalena is een innerlijke reis, die we allemaal kunne maken. De deelnemende kunstenaars hebben de reis met elkaar gemaakt in cirkels van meditatie, creatie en uitwisseling. Ieders reis werd op deze manier geraakt door de reis van de ander. Zo ontstond een optelling van ervaring die in iedereen reflecteert.

28 en 29 januari 2023 is het resultaat in een groepsexpositie te zien en te horen in de Amersfoortse Zwaan, Langestraat 61, Amersfoort (naast Hemels)

Programma:

Zaterdag 28 januari
10.00-11.30 uur kun je meedoen aan een meditatie creatie cirkel. Ervaar en laat je raken. Graag van tevoren opgeven bij krijnie@krijniebeyen.nl . Neem iets mee om te schrijven of te tekenen. Een donatie is welkom.
12.00-15.00 uur is de expositie open voor publiek.
16.00 uur kerkdienst – thema Maria Magdalena door stadsdominee Diereriek van Loo – na afloop een drankje.

Zondag 29 januari
12.00 – 15.00 uur is de expositie open voor publiek
Vanaf 13 uur wordt de tentoonstelling gelardeerd door korte gesprekjes met de kunstenaars en intermezzo’s met gedichten van Ger Bos en liederen door Sarah Sounds, beiden deelnemers aan de cirkel. Aanmelden is niet nodig. Een donatie is welkom.

Deelnemende kunstenaars:

Anne Wild Ei, Ellen Faber, Ger Bos, Jopie van Zanten, Krijnie Beyen, Marloes Elbertse, Sarah Sounds, Roosmarijn Broersen, Rennie Buenting

Meer info: www.iammariamagdalena.wordpress.com

%d bloggers like this: