22 september HerfstViering met Muziek

Ik begeleid nu al ruim een half jaar de Volle Maan Meditaties en de Equinox Vieringen van Leonoor van Kerntraject met mijn gitaar en stem. Het zijn krachtig verfijnde avonden waarin Leonoor ons meeneemt op reis naar binnen, door een begeleide meditatie. Deze wordt omlijst door luisterliederen van mij en verweven met het samen zingen van eenvoudige mantras. Het samenzingen verdiept en bekrachtigt de ervaring nog meer.

De avonden vinden plaats in de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject. Kijk voor meer informatie over Leonoor, haar werk en de ruimte op www.kerntraject.nl.

Over deze HerfstViering- Essentie: VredesInzicht

Donderdag 22 september, 19.00 – 21.30 uur in Soest
Aanmelden via een mail naar Sarah, richtprijs is 22€
Zie hieronder alle praktische (aanmeld)info

Nu de zomer overgaat in het nieuwe seizoen komt er ruimte voor inkeer. De gouden herfst nodigt ons uit op kousenvoeten om naar binnen te gaan.

Rond deze dagen wordt in vele tradities het keerpunt van het Licht gevierd.  Tijdens de Equinox zijn dag en nacht even lang, licht en donker zijn gelijk, in perfecte Balans overal op Moeder Aarde.

Deze Herfst Equinox nodigt ons uit om aan te sluiten op die Golf van Bewustzijn, met

VredesInzicht


Quan Yin neemt ons deze avond mee naar het VredesLicht in onszelf, waar alles in optimaal Evenwicht is met Alles in en om ons heen.

Hoe pijnlijk de feiten om ons heen soms ook schijnen te zijn, binnenin ons blijft die diepe Bron van Vrede stabiel overeind.

Deze avond mogen we samen de oneindige Zachtheid daarvan ervaren en leren hoe we daar steeds langer in kunnen vertoeven, ongeacht onze omstandigheden.

In plaats van per ongeluk weg te glijden in onmacht of verzet kunnen we de Vrede bewust activeren vanuit ons diepste innerlijke Licht.

Door een andere klank te laten klinken, kunnen we Liefdevolle trillingsvelden in beweging brengen in onszelf, in elkaar en over de hele wereld.

Welkom om dit op 22-9-22 samen vorm te geven. Samen zingen, luisteren en stil zijn. Een Geschenk aan jezelf én aan de wereld.

We verheugen ons op je komst!

In Liefde,
Sarah en LeonoorPRAKTISCH:
TIJD: 19:30 – 21:30 uur (vanaf 19:00 is de deur voor je open)
LOCATIE:
de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest
AANMELDEN deze keer via Sarah: 06 84 321 304 of sarahsounds@posteo.nl .
KOSTEN: de richtprijs is €22. Na je aanmelding ontvang je een open betaallink per email. Deze is van 15 t/m 22 september geldig. De dag na de meditatie stuurt Sarah je je factuur.
Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!
ALVAST LUISTEREN: Via streaming platforms als Spotify kan je alvast genieten van Sarah’s album Wonders of Life. Op Youtube vind je live opnames van o.a. In mijn schoot vind ik rust en Wild Child. 

Mochten er vragen zijn, laat het ons weten!

MEER INFO over Leonoor en haar werk: www.kerntraject.nl

Quan Yin, Lichtmeester van compassie, vrede en mededogen
%d bloggers like this: