13 juli Volle Maan Meditatie met Muziek

Ik begeleid nu al ruim een half jaar de Volle Maan Meditaties en de Equinox Vieringen van Leonoor van Kerntraject met mijn gitaar en stem. Het zijn krachtig verfijnde avonden waarin Leonoor ons meeneemt op reis naar binnen, door een begeleide meditatie. Deze wordt omlijst door luisterliederen van mij en verweven met het samen zingen van eenvoudige mantras. Het samenzingen verdiept en bekrachtigt de ervaring nog meer.

De avonden vinden plaats in de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject. Kijk voor meer informatie over Leonoor, haar werk en de ruimte op www.kerntraject.nl.

Over deze Volle Maan Meditatie – Essentie: IK BEN DIE IK BEN!

Woensdag 13 juli, 19.00 – 21.30 uur in Soest
Aanmelden via een mail naar Sarah, richtprijs is 22€
Zie hieronder alle praktische (aanmeld)info

De Volle Maan in juni nodigt ons uit tot de diepgaande realisatie: IK BEN DIE IK BEN

Liefdeskracht is de dragende basis van jouw Plaats in het Geheel. Je bent verbonden onderdeel van het kosmische Lichtveld. In die enorme grootsheid ben jij gebundelde Lichtkracht. Aanwezig Zijn, Kernstroming, Lichtend Midden.

St Germain neemt ons mee tijdens deze Volle Maan om samen te beleven hoe je in een ademende beweging het Veld van Liefde kan binnentrekken en diepgaand aarden in compacte Ik-Kracht. Hier ben je precies op jouw plek in het web van het Leven.

IK BEN DIE IK BEN – niemand meer, niemand minder

Welkom om samen te zinderen in dit gewaarzijn.

Samen zingen, luisteren en stil zijn.

We verheugen ons op je komst!

In Liefde,
Sarah en Leonoor

PRAKTISCH:
TIJD: 19:30 – 21:30 uur (vanaf 19:00 is de deur voor je open)
LOCATIE:
de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest
AANMELDEN deze keer via Sarah: 06 84 321 304 of sarahsounds@posteo.nl .
KOSTEN: de richtprijs is €22. Na je aanmelding ontvang je een open betaallink per email. Deze is van 6 t/m 13 juni geldig. De dag na de meditatie stuurt Sarah je je factuur.
Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!
ALVAST LUISTEREN: Via streaming platforms als Spotify kan je alvast genieten van Sarah’s album Wonders of Life. Op Youtube vind je live opnames van o.a. In mijn schoot vind ik rust en Wild Child. 

Mochten er vragen zijn, laat het ons weten!

MEER INFO over Leonoor en haar werk: www.kerntraject.nl

%d bloggers like this: