12 juni – Singing Circle in ‘t Koetshuis

De eerste editie van Singing Circle in ’t Koetshuis in Maarssen was een bijzonder succes en smaakte naar meer. Zondag 12 juni geven we er een vervolg aan. We komen weer samen om te zingen, om te zijn. Met plezier heten we je van harte welkom.

Datum & tijden
Zondag 12 juni 2022
14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30)
– zie hieronder voor meer praktische info & kaartjes –

Wij kijken ernaar uit om met elkaar te zijn, te zingen, te luisteren, te verbinden. Voorbij het idee dat je dit ‘goed’ of ‘slecht’ zou kunnen doen. Je bent welkom, precies zoals je op dat moment bent – of je zin hebt om stil aanwezig te zijn en te luisteren, mee te zingen of misschien een instrument te bespelen. Het is allemaal goed. Een singing circle kan heel bevrijdend en openend werken. Het heeft iets magisch om in de taal van klanken, melodieën en stilte met onszelf en elkaar te verbinden.

Sarah Sounds
Sarah zal de cirkel begeleiden met meditatie, zang en instrumenten. Als ceremonieel muzikante geeft zij concerten en begeleidt ceremonies, retraites en cirkels. Dat doet ze met haar eigen songs, improvisaties en met mantra’s en medicijnliederen uit verschillende tradities. Ze geniet ervan om een toegankelijke, stevige, verfijnde bedding te bieden waarin we samen vrijuit kunnen zingen en zijn. In devotie voor en verbinding met het Leven.
Wil je alvast wat beluisteren van Sarah? Haar album Wonders of Life en andere opnames vind je via www.sarahsounds.nl/luisteren.

Plek
Het koetshuis in Maarssen is een bijzondere plek uit de 18e eeuw. In de woonkamer stonden vroeger de koetsen gestald en hier zullen we 12 juni met elkaar samenkomen om te zingen. Het is er ruim, open en toch voelt het warm en geborgen. Dit huis aan de Vecht is omringd door een sprookjesachtige, weelderige tuin, waar we na de cirkel thee kunnen drinken & kunnen nagenieten.

Extra’s
Fijn als je zelf een kussen en dekentje meeneemt, om op/onder te zitten of liggen.
Ook extra (percussie)instrumenten zijn welkom, mocht je iets hebben.

Adres & Bereikbaarheid
Het adres van ‘t koetshuis is Straatweg 31 in Maarssen.
Kom je met de auto? Parkeer dan je auto dan op de parkeerplaats van de begraafplaats naast ons huis (Straatweg 27), vanaf daar is het max 5 minuutjes lopen naar ‘t Koetshuis.
Kom je met het OV? Vanuit station Breukelen rijdt bus 120 die op 4 minuten loopafstand van het koetshuis stopt, bij de halte Vredenburg.

Datum & tijden
Zondag 12 juni 2022
14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30)
Aansluitend kunnen we nog even in de tuin blijven hangen.

Fijn als je op tijd bent, zodat we echt om 14.00 uur kunnen starten.

Kaartjes
We hebben een flexibele ticketprijs:
15,00 // 17,50 // 22,00
Zo hopen we het toegankelijk te houden én tegelijkertijd is er ruimte om ons werk te steunen als je dat kan en wil.
Bij aanmelding ontvang je een open betaallink waardoor je een bedrag kan kiezen die kloppend is voor jou.

Aanmelden
Via een mail naar Sarah

We kijken ernaar uit om je te ontvangen op zondag 12 juni.

Liefs,
Sarah & Claire

Een kleine impressie van een van de mantras die we vorige keer zongen.
Elke cirkel is weer anders, elke mantra in elk moment ook, elke stem(ming)…
Welkom zoals je bent!
%d bloggers like this: