10 oktober Volle Maan Meditatie met Muziek

Sinds eind vorig jaar begeleid ik de Volle Maan Meditaties en de Equinox Vieringen van Leonoor van Kerntraject met mijn gitaar en stem. Het zijn krachtig verfijnde avonden waarin Leonoor ons meeneemt op reis naar binnen, door een begeleide meditatie. Deze wordt omlijst door luisterliederen van mij en verweven met het samen zingen van eenvoudige mantras. Het samenzingen verdiept en bekrachtigt de ervaring nog meer.

De avonden vinden plaats in de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject. Kijk voor meer informatie over Leonoor, haar werk en de ruimte op www.kerntraject.nl.

De Volle Maan in oktober nodigt ons uit tot een vitaliserende DANS VAN LEVENSLICHT

We zijn allemaal, een voor een, prachtige, krachtige bronnen van Levensenergie. In het dagelijks leven voelen we dat niet altijd zo, omdat we gewend zijn er maar een klein deel van te gebruiken.

Toch huist er een Zee van bruisende sprankeling in ons.

Hoe heerlijk om deze avond te beleven hoe we die potentie dansend en stromend kunnen krijgen in onszelf.

Samen zingen, luisteren en stil zijn. Weet je welkom!

Deze Volle Maansavond brengen we onze Levensenergie flink op stoom. Door Levensadem in de Bron van Levenslicht in onszelf te brengen, ontstaat een dans in Hart en Ziel, die uitstroomt als een zinderende sensatie in en om ons heen.

Een krachtig Licht- en Liefdesantwoord op de vraag van deze tijd.

We verheugen ons alvast op je komst!

In Liefde,
Sarah en Leonoor

~~~

PRAKTISCH:
TIJD: 19:30 – 21:30 uur (vanaf 19:00 is de deur voor je open)
LOCATIE:
de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest
AANMELDEN deze keer via Sarah: 06 84 321 304 of sarahsounds@posteo.nl .
KOSTEN: de richtprijs is €22. Na je aanmelding ontvang je een open betaallink per email. Deze is van 3 t/m 10 oktober geldig. De dag na de meditatie stuurt Sarah je je factuur.
Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!
ALVAST LUISTEREN: Via streaming platforms als Spotify kan je alvast genieten van Sarah’s album Wonders of Life. Op Youtube vind je live opnames van o.a. In mijn schoot vind ik rust en Wild Child. 

Mochten er vragen zijn, laat het ons weten!

MEER INFO:

www.kerntraject.nl

www.sarahsounds.nl

%d bloggers like this: